HACCP – Horeca
Welkom bij de online cursus HACCP – Horeca!
Tijdens jouw werk in de horeca heb je een grote verantwoordelijkheid voor de gasten waar je eten voor klaarmaakt. Het is daarom belangrijk dat jij precies weet hoe je met voedingsmiddelen moet werken, zodat de veiligheid van jouw gasten niet in gevaar is. In deze online cursus leer je in korte tijd de belangrijkste kennis en vaardigheden kennen die je nodig hebt om op een veilige manier met voedingsmiddelen om te gaan.
Je krijgt eerst een korte uitleg over de e-learning, waarna je de volgende modules doorloopt:
- HACCP Theorie
- HACCP in de praktijk
- HACCP Horeca
Je leert dus eerst de theorie d.m.v. leuke en interactieve animaties, video’s en opdrachten. Vervolgens leer je precies wat dit voor jou in de praktijk betekent. Uiteraard gaan we dan ook dieper in op de HACCP-richtlijnen binnen de horeca, omdat dit kan verschillen van bijvoorbeeld HACCP-richtlijnen in zorginstellingen of in kleinschalige woonvormen.
Na deze online cursus weet je alles over hygiƫne en voedselveiligheid binnen de horeca.