1,5 meter afstand in de horeca
Welkom bij de online cursus 1,5 meter afstand in de horeca!
De horeca is sinds 1 juni 2020 weer open na een tijd gesloten te zijn geweest vanwege het coronavirus. Per 1 juli zijn er weer versoepelingen. We hebben de eerdere cursus bijgewerkt, zodat ook de versoepelingen zijn meegenomen. Er gelden nog een aantal beperkingen. Knowledge Monk heeft in samenwerking met de Horeca Academie een e-learning ontwikkeld om op een duidelijke en praktische manier alle regels uit te leggen.
Let op: in de cursus staat dat tussenschotten binnen zijn toegestaan. Dat is nog niet het geval. Buiten mogen ze wel worden gebruikt. Ze worden dan kuchschermen genoemd. De protocollen daarvoor zijn apart opgenomen bij downloads. Verder is het niet verplicht om handschoenen te dragen. Wij adviseren dat wel. Dat doen we met name omdat je met handschoenen aan veel minder aan je gezicht zit, omdat onbewust gedrag dan bewust wordt.
In deze online cursus wordt, door middel van video’s en infographics , uitgelegd hoe er vanaf 1 juli 2020 gewerkt moet worden in de horeca. De regels en protocollen worden snel en eenvoudig uitgelegd. Moet je altijd anderhalve meter afstand houden? Welke controlevragen moet je stellen aan je gasten en wanneer? Hoeveel gasten mag je maximaal toelaten in je horecazaak? En hoe zorg je voor een uitstekende handhygiëne?
Na het volgen van deze e-learning zijn medewerkers en ondernemers helemaal klaar om volgens de nieuwe regels te werken in de horeca.