Beschrijving
In de horeca moeten gasten veilig kunnen eten en drinken. Het is daarom belangrijk dat jij precies weet hoe je veilig met voedingsmiddelen moet werken, zodat de veiligheid van jouw gasten niet in gevaar is. In de online cursus HACCP in de horeca leer je interactief de belangrijkste regels. Zo ben jij snel op de hoogte van hoe je op een veilige manier met voedingsmiddelen om kan gaan.
In de training krijg je eerst een korte uitleg over de e-learning. Daarna doorloop je volgende modules over voedselveiligheid in de horeca:
- HACCP theorie
- HACCP in de praktijk
- HACCP horeca
Je leert dus eerst de theorie via interactieve afbeeldingen, animaties, video’s en verschillende opdrachten. Vervolgens leer je wat dit precies voor jou in de praktijk betekent. Daarna verdiepen we het onderwerp HACCP in de horeca, omdat dit kan verschillen met de HACCP regels in zorginstellingen of kleinschalige woonvormen.
Aan het einde van de online cursus doe je een toets. En bij een positief resultaat krijg je een certificaat.